26 Şubat 2014 Çarşamba

Crowne Plaza Bursa ‘Çocukların Hayallerine Dokundu’


Crowne Plaza Bursa bünyesindeki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adına yakışacak bir organizasyona imza attı. Nymphaea Termal Spa tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde düzenlenen ve "Biz bir dilek tuttuk" sloganıyla Bursalı hayırseverleri bir araya getiren sosyal sorumluluk projesinin ikincisi olan "Sizin Hiç Hayaliniz Oldu mu?" projesi, Crowne Plaza Yönetimi himayesinde, Crowne Plaza Bursa'da gerçekleştirilen geceyle yeniden hayat buldu.

KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT OLMAK
2013 yılında ‘Biz bir dilek tuttuk' sloganıyla yola çıkan Nymphaea Thermal Spa ekibi, kısa süre içerisinde birçok bağışçıya ulaşmış ve kanserli çocuklara önemli bir katkıda bulunarak, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) tarafından desteklerinden dolayı özel bir plaketle ödüllendirilmişti.
2014'te "Sizin Hiç Hayaliniz Oldu mu?" sloganıyla yeniden yardımseverlere ulaşmayı amaçlayan Nymphaea Termal Spa, 25 Şubat 2014 tarihinde düzenlenediği özel yardım gecesi ile kanserle mücadele eden çocuklara destek ve birliktelikle umut olmayı amaçlıyor.

Biz de bu sosyal sorumluluk projesine tam kadro katılarak projeye bir nebze de olsa destek olduk.

Yoğun katılımın olduğu gecede Nil-Fit dansçıları danslarıyla, orkestra eşliğinde birbirinden güzel şarkılar söyleyen Bengü Beker de müziğiyle konuklara coşkulu ve keyifli dakikalar yaşattı.

Nymphaea Thermal Spa üyelerinin dostluklarını perçinlediği gecede iki adet Bursaspor forması açık arttırım ile satılarak KAÇUV'a destek sağlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder