30 Eylül 2014 Salı

Marka İndirim Çadırı'na gittik!

Türkiye’nin meşhur markalarının ucuz fiyatlarla satıldığı indirim çadırı Bursa’da açıldı.
As Merkez ve Nilüfer Metro İstasyonu yanına kurulan iki çadır 31 Ekim'e kadar sabah 10:00 ile 22:00 saatleri arasında Bursalılar'a hizmet verecek.
Çadırlarda ünlü firmaların ceket, etek, pantolon, gömlek, kravat, kemer, çanta, takım elbise, ayakkabı ve çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor.
Çadır müşterilerine tüm kredi kartlarında (100 TL'lik alışveriş üzerine) 3 taksit ödeme imkanı sunuluyor.
Bunun yanı sıra kredi kartlarının anlaşmalı olduğu taksit imkanından da yararlanılabiliyor.

İhsaniye'deki çadırda yaptığım kısa bir turda ürün çeşitliliğini gördüm ve ürünlerin devamının da geleceğini öğrendim. En azından haftada bir gün uğranıldığı takdirde farklı seçeneklerle karşılaşılabilir.
Mağazalarda epey fiyatlı satılan ürünler çadırda daha makûl fiyatlarda. Sezonda vitrinde gördüğünüz pırıl pırıl çantaların büyük sepetler içindeki karmaşık hali biraz canınızı sıkabilir. Çantaları kolunuza takıp kendinize uyup uymadığını tahmin etmek hayal gücünüze ve alışveriş bilginize kalmış.

Bu arada çadıra giderken yanınıza ince çorap (ayakkabı denemek için), kıyafet denerken giymek için kolay giyilebilir bir ayakkabı, tercihen yüksek ökçeli (kabinlerde yok) ve ürünleri koymak için sepet tarzı bir taşıma çantası alın.
Çadırdan çıkışta da Nilüfer Metro İstasyonu'ndaki tostçu Cihan'a uğrayıp birer tost yemeyi de unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder